Dernek dendiğinde Ankara’da ilk akla gelen Gazeteci Hüsnü Karabulut diyorki;

Dernek dendiğinde Ankara’da ilk akla gelen Gazeteci Hüsnü Karabulut diyorki;

Değerli dost, Arkadaş ve Hemşehrilerim,

26.05.2024 Tarihinde Yozgatlı Dernekler Federasyonu 9.Olagan Genel Kurulu seçimi yapılacak ve Yeni Yönetimin belirlenmesi seçimi yapılacaktır..

Bu seçimin Yozgat ve Yozgatlı için HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM.   Bunun bir hizmet yarışı olduğunu unutmamak gerekir. Bu seçimin çok önemli olduğunu gelecek üç yılda neler yapılabileceğinin belirleneceğini özellikle belirtmek isterim.

Bu seçimde umudumun ve ümidimin değişimden yana olduğunu özellikle belirtmek isterim.

Neden değişim; Yozgatlı Dernekler Federasyonumuzun kuruluş aşamasında bulunduğumu ve ciddi emeklerimin olduğunu samimiyetle ifade etmek isterim..

Ayrıca, Başkent Yozgatlı Dernekler Federasyonu ve Keçiören Yozgatlılar Derneği’nin de kurucuları arasındayım.

BENİM İÇİN YOZGAT VAZGEÇİLMEZ. BENİM İÇİN YOZGATLI VAZGEÇİLMEZ.

Birçok Dernek Başkanları ve Yöneticileri ile yapmış olduğum görüşmelerde birçok Dernek Başkanı ve Yöneticilerinin tercihleri ve Desteklerinin Hakan Yıldız kardeşimin Federasyon Başkanı olarak seçilmesini istediklerini ve desteklediklerini gördüm. Yapılan görüşmelerde açık ara önde çıkan Hakan Yıldız kardeşimi mevcut Yönetime karşı desteklediğimi açıkça ifade ediyorum… Delegelerin gönüllerini ve güvenini kazanmış Federasyon Yönetimine talip  olan diğer adaylarında mevcut Yönetime karşı birlik olmaları ve Hakan Yıldız’ın etrafında toplanmaları halinde mevcut Yönetime karşı kazanılmış bir seçim olacağı  kaçınılmaz olacaktır..

Bunun için, Federasyon Başkanlığına talip olan kardeşimiz HAKAN YILDIZ Federasyonu çok iyi tanıyan bir kişi olarak, Eğitimli, dürüst, ilkeli, samimi, bürokrasiyi  ve hiyerarşiyi çok iyi bilen, mütevazi, samimiyetinden hiç şüphe duymadığım benim için önemli bir şahsiyet HAKAN YILDIZ etrafında Birleşilmeli ve mevcut Yönetimin desteklediği listeye karşı başarı elde edilmesidir.

Federasyon seçiminde İl, ilçe, belde ve Köy bazındaki dernek delegelerinin değişimden yana oy kullanmaları Federasyonumuzun daha etkin, faal, siyaset ve bürokraside yaptırım gücü olan, güçlü bir Yönetim olacağından hiç şüphem yok..

Hakan Yıldız, Yozgat insanımızın gerek köyleri  gerek bireysel sorunları ile ilgilenecek ve çözüm noktasında olacak en önemlisi insanımızı ayrıştırmadan kucaklayacaktır..

Kıymetli Hemşehrilerim, bütün Adayların içerisinde Amasız, Fakatsız desteğimin ve dualarımın HAKAN YILDIZ Kardeşimden yana olduğunu açıkça ifade ediyorum..

 

Yolun bahtın açık olsun Hakan YILDIZ Başkanım..

Yozgatlı Hemşehrilerimin bilgisine saygı ile sunuyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir