Memleket Partili Ucuzcu 11 Şehirde Yaşayan Depremzedelerin Sesi Oldu

Memleket Partili Ucuzcu 11 Şehirde Yaşayan Depremzedelerin Sesi Oldu

Uluslararası Basın Yayın Federasyonu Bölge başkanı aynı zamanda 31 Mart yerel seçimleri Memleket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı A. Talha Ucuzcu, halkın depremzedelerin istediği ancak kimsenin gündeme taşıyamadığı önemli olan bir konuyu gündeme taşıdı.

Deprem bölgesin de yaşayan ev ve iş yeri bekleyen vatandaşların sesi olan Ucuzcu Malatya dahil 11 il de ve bağlı ilçeler de seçilmiş belediye başkanlarına seslendi.

“Ortada bir gerçek var. Halk istemesine rağmen kimse gündeme taşımadı. Depremzedelerin sesi oluyorum” diyen Memleket Partisi Ucuzcu şunları söyledi:

“Biz seçim vaatlerimizi sadece seçilme şartıyla değil her türlü vaatlerimizin peşinde olma sözü vermiştik o yüzden atanmış değil de halkımızın iradesiyle seçilmiş tüm başkanlarımıza Yıkık dökük buruk kırık üzgün ve mutsuz Malatyalılar adına diyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız hibe ve kredi sözü verdiğinde verdiği rakamlar ortalama bir ev yapmaya tekabül ediyordu.

Fakat resmi birim fiyatlar 3 katına ulaştı belediye başkanlarımızın bu durumu göz ardı etmeden bence en önemli olan bu konunun peşine düşürmesi gereken şey hibe ve kredi tutarlarının birim fiyatları göz önünde bulundurularak 3 katına çıkarılması için Cumhurbaşkanımızın gerekirse paçasına yapışarak bu durumla ilgili sonsuz bir mücadele vermeleri ve bu mücadeleye yine halk iradesiyle seçilmiş olan vekillerinde destek vermesi gerekmektedir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir